Lezárt projektek

 

Kedvezményezett: Ambrózfalva Község Önkormányzata

Önkormányzati épületek, óvoda és községháza energetikai korszerűsítése projekt

Projekt azonosító száma: TOP-3.2.1-15-CS1-2016-00014

A támogatás összege: 79,00 millió Ft.

A támogatás mértéke. 100 %.

ENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK

79 MILLIÓ FORINT UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉPÜLETEK ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE AMBRÓZFALVÁN

Ambrózfalva Község Önkormányzata 2017. június 12-én kötött Támogatási szerződést két önkormányzati épület, az óvoda és a községháza energetikai korszerűsítésének megvalósítására.

A projekt célja Ambrózfalva két közintézményének energetikai célú korszerűsítése és akadálymentesítése. A korszerűsítendő létesítmények: – Óvoda Ambrózfalva, Luther Márton u. 2. Hrsz. 106. – Községháza Ambrózfalva, Dózsa György u. 1. Hrsz.: 64.

A fejlesztés tartalma:

Az Óvoda épület energetikai korszerűsítése során megvalósult a padlásfödém hőszigetelése, továbbá a fűtéskorszerűsítés keretében új fűtési rendszer, egy levegő-víz hőszivattyús kültéri egységgel ellátott VRF rendszer került kialakításra. Az energetikai fejlesztés részeként napelemes rendszer kiépítésére is sor került.

A Községháza energetikai korszerűsítése hasonlóképpen a padlásfödém szigetelésével és egy 15.0 kW csatlakozási teljesítményű PV napenergia hasznosító rendszer kiépítésével, továbbá a VRF rendszer kiépítésével történt meg. A Községháza épületében a pályázatban kötelezően előírt akadálymentesítés is megvalósult.

Az előbbiekben felsorolt tevékenységek mellett mindkét épületen hiánypótló módon villámvédelmi berendezés kialakítására is sor került.

A projekt keretében sor került a fejlesztéssel érintett épületek dolgozóinak, állandó használóinak tájékoztatására az alkalmazott megoldásokról, a helyes üzemeltetés szabályairól, valamint a beruházás környezeti hozadékairól.

További információ kérhető:

Ambrózfalva Község Önkormányzata
6916 Ambrózfalva, Dózsa György u. 1.
62/521-010
phambroz@oroscom.hu

A közlemény ide kattintva tölthető le.